Balanç satisfactori del primer any de DocsBarcelona a La Bisbal

Balanç satisfactori del primer any de DocsBarcelona a La Bisbal
La Bisbal d'Empordà

Data: 19/02/2018

Balanç satisfactori del primer any de l’adhesió bisbalenca a la xarxa ‘DocsBarcelona del Mes’.  El tret de sortida bisbalenc de la prolongació del festival internacional de documentals DocsBarcelona va ser el passat 24 de febrer del 2017. Es va projectar ‘Dins l’armari’, un film dirigit per Sophia Luvarà i premiat en diversos festivals com la Berlinale.

Es calcula que durant aquest primer any una mitjana 70 persones han anat assistint a les projeccions del cicle de documentals. Si bé van arrencar a la Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal, s’han acabat traslladant al Teatre Mundial. L’entrada sempre ha estat gratuïta i sempre s’ha fet una petita presentació introductòria prèvia al documental.

Promocionar el consum de documentals

‘DocsBarcelona del mes’ vol contribuir a crear un hàbit de consum del gènere documental a través d’una oferta regular de qualitat, internacional i més enllà dels festivals.

La propera estrena mensual que acollirà el Teatre Mundial serà L’hora dels deures de Ludovic Vieuille, el proper divendres 23 de febrer, a les 20h.

Foto: Ajuntament de La Bisbal
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura