Multitudinària 36ª Cantada d'havaneres i cançó de taverna

Després del primer dissabte de juliol, amb la 52a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell la temporada de recitals de cants de taverna es dona per iniciada. Aquest dissabte va ser el torn d'una altra de les cantades més multitudinàries de la Costa Brava centre, i és que la Platja Gran de Platja d'Aro va reunir diversos centenars de persones amb la 36a Cantada.

La Cantada d'Havaneres i Cançó de Taverna portava a tres formacions, dues de les quals ja s'havien pogut veure a Calella. Són el grup Port Bo i Haváname, que van estar acompanyats d'Els Cremats

A Platja d'Aro van seguir la ja tradicional estructura de pujar dos cops cada grup sobre l'escenari de forma alternada. El públic va poder gaudir així reiteradament de l'experiència i la raça de Port Bo, les veus femenines i caribenyes d'Haváname i la revisió fresca de l'havanera d'Els Cremats.

Com a pràcticament totes les cantades d'arreu del litoral i de terra endins la nit va acabar amb tots els músics i el públic entonant conjuntament "La bella Lola" i "El meu avi".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura