A la venda les entrades per l'espectacle de Ricky Martin a Sant Feliu

Ja estan a la venda les entrades per l'espectacle que el portoriqueny Ricky Martin oferirà a Sant Feliu de Guíxols el 20 d'agost per tancar el Festival de la Porta Ferrada. Aquest dijous a les 10h es posaven a la venda prop de 5 mil localitats. El concert se celebrarà al Guíxols Arena i els espectadors poden escollir entrada a pista o a grada però pels més fanàtics s'ha reservat una zona premium a les primeres files de la pista. Aquestes últimes i més privilegiades costen 98 euros, a la grada 80 i a pista 55.

L'autor de grans hits com 'Livin la vida loca' o 'Una mordidita' serà una de les grans estrelles internacionals del festival ganxó. En el seu pas per l'estat espanyol fa només dues parades a Catalunya, a Tarragona el 14 d'agost i a Sant Feliu el 20 d'agost.

Igual que amb la resta d'espectacles del cartell del Festival els organitzadors posen a la venda també places de parking per facilitar l'aparcament al públic. Ricky Martin actuarà al Guíxols Arena, també Estopa faran el seu concert allà, l'escenari escollit pels concerts més multitudinaris del festival que es va estrenar l'any passat amb Antonio Orozco.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura