La ceràmica de Javier Garcés al Museu Terracotta

El Museu Terracotta de la Bisbal d'Empordà acull aquesta vegada el realisme en el seu estat més pur amb les obres d'un dels autors més reconeguts i influents en l'art del dibuix, la pintura i en aquest cas, en la ceràmica. Javier Garcés, resident i fill adoptiu de l'Empordà ens mostra la seva trajectòria escultòrica realitzada en ceràmica a través d'una acurada selecció de peces acompanyades amb dibuixos i pintures.

L'ajuda d'amics ceramistes com Joan Reventós i Montse Seró ha estat imprescindible en la seva trajectòria ceramista. Des que va arribar a la Bisbal es va interessar en aquesta disciplina i el que es pot veure avui al museu bisbalenc és resultat evident de la seva destresa però també del seu interès constant d'aprenentage de tècniques i d'altres àmbits artístics.

Obres d'un realisme absolut i molt personal. L'home com epicentre l'exposició i un reflex també del seu entorn humà més proper. Recrea familiars i amics a través d'una escultura hiperrealista.

L'exposició que es podrà veure fins al 23 de juliol dóna una nova mirada a les peces ceràmiques. Una simbiosi humana i escultòrica que no deixa indiferent a ningú. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura