S'inaugura la primera escola de circ a Santa Cristina d'Aro

INTERVÉ: Pol Vancells, Tècnic de Joventut de Santa Cristina d’Aro 

L'associació Pengim Penjam de Calonge amb col·laboració amb l'ajuntament de Santa Cristina obriran per primera vegada una escola de circ al municipi. Les activitats aniran adreçades als més joves i inclouran un grup d'infants i un d'adolescents.
Les inscripcions pels cursos ja són obertes i començaran el 5 d'octubre amb una jornada de portes obertes per aquells i aquelles que vulguin fer un tastet de circ. Els tallers es concentraran en les tardes del dilluns on l'escola comptarà amb activitats que inclouen des de malabars a slackline o acrobàcies entre d'altres.

Actualment l'associació Pengim Penjam ja gestiona una escola de circ a Calonge i des de fa molts anys ofereixen aquest tipus d'activitats a altres municipis del Baix Empordà. El material per les classes l'aportarà Penjjim Penjam i l'espai l'oferirà l'ajuntament. De moment l'escola tindrà lloc a l'espai polivalent de la sala de la Caixa.

L'any passat des de l'àrea de cultura ja es va apostar per obrir una escola de teatre jove i seguint amb la mateixa línia aquest any ho faran amb el circ per tal de seguir oferint recursos a les noves generacions de Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura