El Vívid tanca l'edició 2022 amb la participació de 2.134 enoturistes

Baix Empordà

Data: 10/05/2022

El Vívid tanca l’edició més multitudinària amb la participació de 2.134 enoturistes. El festival registra una ocupació del 85 % en les activitat i recupera el nivell d’usuaris de les comarques barcelonines, que s’havia reduït els darrers anys a causa de la pandèmia.

El Vívid ha tancat la seva vuitena edició amb un total de 2.134 assistents. Aquestes persones han participat en la setantena d’activitats programades a l’Empordà durant el mes d’abril i el primer cap de setmana de maig.

Malgrat les inclemències meteorològiques d’alguns caps de setmana d’abril, l'ocupació s’ha situat per damunt del 85 %, que representa  el segon percentatge més alt de totes les edicions del festival de l’enoturisme a l’Empordà.

Prop de la meitat de les propostes celebrades van exhaurir les entrades, i una vintena de les activitats van haver de programar noves sessions o, fins i tot, ampliar l’aforament per poder acollir l’elevada demanda. 

El 69% dels enoturistes procedien de les comarques gironines, mentre que elnivell d’espectadors de les comarques de Barcelona enguany s'han recuperat, suposant el 31% dels assistents. En total s’han registrat participants de més de cent vint localitats catalanes.

Quant al perfil de l’usuari per franges d’edat, els adults d’entre 50 i 70 anys ha estat el grup més nombrós, seguit pel grup de públic d’entre 30 i 50 anys.

L’informe de valoració també recull que tres de cada quatre participants es van quedar a dinar o sopar a la zona, i un de cada quatre usuaris confirmava haver pernoctat a la Costa Brava amb motiu de la seva participació a l’esdeveniment. Aquestes dades posen de manifest l’impacte econòmic que el Vívid genera en altres sectors com la restauració i l’hostaleria de les comarques gironines.

FOTO: Mas Geli, Pals
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura