El Festival ÍTACA posa música a les 60s Festes de Primavera

Palafrugell

Data: 07/06/2022

Aquest cap de setmana el Festival ÍTACA ha aterrat a Palafrugell en el marc de les 60s Festes de Primavera. Ha oferit un total de set concerts repartits en tres dies. Hem conversat amb dos dels grups que hi han actuat: Doctor Prats i 31 FAM.

Per obrir el cap de setmana de concerts el divendres ÍTACA va programar una nit de ritmes jamaicans i ska amb les actuacions de Skatalà, The Penguins i Kumbara. El dissabte els van agafar el relleu Tramma, Doctor Prats i 31 FAM.

En el cas de Doctor Prats, aquest va servir com a concert de presentació del seu nou disc 'Pel cantó bo' a comarques gironines. El públic de Palafrugell va poder gaudir en directe dels nous, sense oblidar els hits més mítics del grup com 'Tu fas' o 'Caminem Lluny'.

31 FAM va portar la música urbana al Festival fent vibrar el públic més jove i amant d'estils com el Trap, Dancehall i Funky. Al concert no van faltar-hi clàssics com Valentina o Nens del Barri, però també van presentar novetats, com el seu darrer tema 'Wan Tun'.

El diumenge el Festival ÍTACA va culminar amb el cap de setmana de concerts amb l'Orquestra Maribel. Aquesta actuació va esdevenir un cop finalitzat el Carroussel Costa Brava i va omplir la zona de ball a ritme de versions de cançons de tots els temps. 

Tots els artistes coincideixen en les ganes que tenien d'un estiu de festivals i concerts sense mascaretes ni distància social.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura