Sant Feliu de Guíxols celebra la 22a edició de la Trobada de Plaques de Cava

Vora de 150 col·leccionistes participen a la 22a trobada de plaques de cava organitzada per l'Associació Filatèlica i de Col.leccionisme de Sant Feliu de Guíxols. Aquest any, la placa oficial d'aquesta edició està dedicada a la gent gran del municipi.

Sant Feliu de Guíxols celebra la 22a edició de la Trobada de Plaques de Cava a on prop de 150 col.leccionistes es reuneixen per intercanviar plaques i ampliar les seves coleccions.

La tradicional activitat, que s'ha dut a terme al cor de Sant Feliu, al carrer Major, ha posat  a disposició dels col·leccionistes i visitants un ampolla de cava que va acompanyada de 3 plaques commemoratives. D’aquestes, la placa oficial de la jornada és una que es dedica a la gent gran de Sant Feliu.

Les altres 2 plaques commemoratives són de Destil·leries Bonet, que col·labora habitualment amb l’entitat, i una companyia dedicada al tap de suro, en reconeixement a la indústria surera de Sant Feliu, i que cada any s’edita amb un color diferent.

Un dels objectius de l'Associació és busca apropar aquest món als més joves. Per aquest motiu, sitúen a l’espai unes caixes amb plaques de cava que es regalen als infants que s’apropin a la trobada, per tal que s'animin a entrar dins d'aquest món tan fascinant, com és el col·leccionisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura