Ja està tot a punt per als 40 Summer Live a la Santa Market

Ja està tot a punt per a l'inici dels 40 Summer Live celebrats a la Santa Market de Santa Cristina d'Aro, tot un seguit de petits concerts en directe amb l'objectiu de fer gaudir al públic al màxim. 

Un dels grans moments de l'estiu s'aproxima, el concert de la temporada que arriba de la mà dels 40, Els 40 Summer Live a La Santa Market de Santa Cristina d'Aro el proper dilluns 8 d'agost. El cartell està protagonitzat pel duet Adexe i Nau que farà gala del seu urban, César AC presentarà temes dels seus discos 'La Ropa' i 'Pide Perreo'. Chema Rivas, demostrarà per què ha captivat el món amb el seu urban llatí amb tan sols 20 anys i Danny Romero farà ballar el personal amb els seus ritmes llatins i el seu 'flow'.

La transversalitat del carismàtic Karem també promet transportar el públic a un altre món amb els seus hits més sonats, mentre que Lauren Nine farà gala de la seva energia habitual gràcies a temes com 'Sin mirar atrás'. Lildami demostrarà per què va enamorar el públic d'eufòria amb el seu carisma en escena i les seves lletres agudes. Finalment, Sexenni, el grup de música urbana de Lleida, oferirà un desplegament de reggaetón, trap i fusió d'altres gèneres, de la mateixa manera que ho farà Skechi

El plat fort de l'actuació serà la Mariona Escoda, la guanyadora del programa Eufòria, que oferirà una participació especial demostrant la seva incomparable presència escènica. Amb més de 60000 visites rebudes el mes de juliol, La Santa és un espai on cada nit d'estiu s'ofereixen tota mena d'activitats.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura