Recomanacions i novetats literàries pel 2022

INTERVENEN: Cristina Vilà, Llibreria La Viatgeria; Thomas Dufrene, Llibreria Cocollona; Xavier Serra, Llibreria Orient

Còmics, literatura oriental, crònica de viatges, espiritualisme i molts més gèneres literaris. Tota aquesta varietat es pot trobar a Calonge, que s'ha convertit en la primera booktown de Catalunya. Ara, un mes després de començar el projecte, els llibreters fan un bon balanç de com els està anant. Expliquen que el projecte ha tingut molt bona acollida, sobretot amb la gent local, però també d'arreu de Catalunya.

Cadascuna de les set llibreries que s'han obert té una temàtica concreta, i les recomanacions literàries són molt diverses. Per exemple, a La Viatgeria, on hi trobareu propostes per a tots aquells amants dels viatges. Llibres com Històries del Japó, de Xavier Moret; Sovietistán, d'Erika Fatland; o Viaje Sostenible, de Holly Tuppen. Si us agrada la cultura oriental, tampoc us podeu perdre les novetats que incorporaran a la Llibreria Orient aquest 2022, com per exemple El déu de les coses petites, d'Arundhati Roy; o Ikigai, de Francesc Miralles.

Les set llibreries de Calonge combinaran la literatura amb altres activitats, com per exemple presentacions d'autors, lectures de tarot o tasts de xocolata.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura