La Festa Major de Palamós dóna el tret de sortida a l'estiu a la Costa Brava Centre

INTERVÉ: Josep Colomer, pregoner

Palamós
està de Festa Major i com és tradició és la vila encarregada d'encetar les festes d'estiu a la Costa Brava. Coincidint amb el cap de setmana llarg de Sant Joan la festa de Palamós ha aplegat a milers de persones en totes les activitats programades. Tot i que des de divendres es respira festa major no va ser fins diumenge, 23 de juny, quan va començar oficialment amb l'arribada de la flama del Canigó i la lectura del pregó. Aquest any els encarregats de fer el pregó van ser el matrimoni d'empresaris turístics Anna Maria Kammüller i Josep Colomer Trias que van fundar l'hotel Trias de Palamós.

Els pregoners van destacar la importància de Palamós dins la Costa Brava. Van fer referència a les cales, a la platja gran, a l'activitat pesquera, al turisme i les personalitats de l'àmbit català i internacional que s'han enamorat de la vila. El matrimoni Trias van fer referència a la conservació del patrimoni i la preservació del medi ambient.

L'obertura de la festa palamosina es va fer amb la participació també de la Coral El Progrés que van interpretar unes peces, el ball de gegants de la Colla Gegantera de Palamós i els membres de l'Associació Atlètica Palamós i d'Òmnium Cultural que van conduir la flama cap al parc del convent dels Agustins on s'hi fa el pregó.

La Festa Major de Palamós s'allarga fins aquest dimecres quan el gran castell de focs artificials servirà de traca final.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura