35 activitats programades a la I Fira Indilletres

35 activitats programades a la I Fira Indilletres
La Bisbal d'Empordà

Data: 23/05/2018

Els dies 2 i 3 de juny La Bisbal d'Empordà acollirà la primera edició de l'Indilletres, la primera fira del llibre empordanesa. 
 
Indilletres vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. En aquesta primera edició hi participen 19 editorials independents d’arreu de Catalunya, les llibreries i l’Ajuntament de la Bisbal de l’Empordà i s’han programat 35 actes entre debats, taules rodones, recitals poètics i presentacions de llibres, organitzats en diverses localitzacions del municipi.
 
La fira neix amb la voluntat de transcendir el localisme i ser un punt de debat sobre el món editorial. El cap de setmana estarà carregat de debats, taules rodones, conferències, recitals i espectacles. Les editorials presentaran les últimes novetats: Josep Pedrals, Maria Àngels Anglada, Adrià Pujol, Carles Sanjosé, Liz Castro i Isidre Grau són alguns dels noms que seran presents a la festa. I és que la fira es vol posicionar com un centre de reflexió i debat sobre la literatura, i per això organitzarà un debat sobre el paper de les sèries en la literatura amb Bernat Ruiz i Pep Prieto, o una discussió sobre la literatura i la música amb Maria Cabrera, Quimi Portet i Bikimel, moderada per Sanjosex.
 
A més a més, Indilletres pretén establir vincles amb diferents cultures estrangeres que són presents a Catalunya. Per a aquesta edició, s'ha convidat a la cultura amaziga, pel que es presentarà el primer Diccionari amazic-català català-amazic i Recull de refranys amazics. Ja es pot consultar tota la programació a través del web d’Indilletres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura