Maluma dona el tret de sortida a Cap Roig

Arranca Cap Roig, el festival més eclèctic de l'estiu a la Costa Brava i ho fa amb una demostració de que tot hi té cabuda. Per la mateixa plaça on hi actuaran artistes com Sting o Diana Krall, aquest divendres el colombià Juan Luis Londoño, conegut per tothom amb el nom de Maluma, va posar dempeus el públic de Calella de Palafrugell amb un recital de 'hits' del reggaeton.

Des del maig que Maluma gira amb els temes del seu quart disc d'estudi '11:11'. Malgrat això, no oblida els seus temes més reconeguts i fa que, una rere l'altra, fins i tot els espectadors més despitats ballin aquelles cançons que tants cops han sentit a les discoteques. En són exemples peces com 'Vente pa ca', 'Chantaje', 'El préstamo' o aquest 'Corazón'.

Després d'una meteòrica carrera amb col·laboracions amb noms com Madonna o Ricky Martin o, el de Medellín és reconegut arreu i el públic l'estima o l'odia. A Calella aquest divendres el van venerar però és sabut que les seves lletres han generat sempre polèmica, envoltades per l'ombra del masclisme.  Es pot afirmar que si ho són, no ho són més que la resta de composicions del mateix gènere musical. En qualsevol cas, sí que són sexualitzades i d'això Maluma no se n'amaga. El seu xou a Cap Roig, en va ser l'exemple, amb una dotzena de ballarines marcant pit i cuixa i frases cap al públic com "¿Quién está soltera?" o "¿Dónde están las 4 babies de Maluma esta noche?". 

Precisament va ser '4 Babys', el tema més polèmic de la seva discografia, el que va obrir un tram final de concert en què van sonar grans èxits com 'Temperatura', 'Carnaval' i 'Felices los cuatro' i deixava l'escenari més que calent de cara a un estiu farcit de concerts a Cap Roig. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura