35.000 persones passen pel White Summer a Palamós

Palamós

Data: 16/08/2023

35.000 persones passen pel White Summer a Palamós. En aquesta primera edició al municipi organitzada pel Grup Clipper's ha comptat amb més de 28 propostes musicals i una cinquantena de marques que han exposat els seus productes.

La banda d'indi rock Arde Bogotà ha estat l'encarregada de posar punt final a la primera edició del White Summer a Palamós de la mà del Grup Clipper's. En total han visitat el certamen 35.000 persones, unes 3.000 al dia durant els 12 dies que ha durat el festival. Des de l'organització s'han mostrat optimistes després de registrar aquestes xifres i confien a repetir l'experiència l'any que ve.

L'espai, situat al quilòmetre 326 de la carretera C-31 ha comptat amb més de 50 marques que han exposat els seus productes acompanyats de diverses propostes com ofertes gastronòmiques, arts escèniques o activitats familiars. El festival també ha apostat per la música en directe. De fet, han desfilat més de 28 actuacions musicals com Delafé y Las Flores Azules, Suu, Cariño, Ladilla Rusa o Figa Flawas. Aquest és un dels àmbits en què han reforçat.

Des de l'Ajuntament valoren positivament aquesta oferta lúdica al municipi i informen que no hi ha hagut cap incidència remarcable al llarg d'aquesta edició del White Summer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura