Últims preparatius pel pessebre vivent de Castell d'Aro

Intervé: Josep Royo, col·laborador del pessebre vivent

Els carrers de Castell d'Aro ja van agafant forma de pessebre vivent. A falta de dues setmanes per l'obertura, els veïns de la localitat ja treballen per tenir-ho tot a punt per rebre els visitants. Aquest any la il·lusió és doble perquè l'edició de 2020 no es va poder produir, cosa que ha fet que els organitzadors s'hagin involucrat molt més per fer el de 2021 més especial. Aquest pessebre és una de les activitats més importants pels veïns i veines que des de setembre ja van començar a restaurar els antics decorats i preparar tot el muntatge.

El pessebre vivent de Castell d'Aro és el més antic de Catalunya amb el seu origen l'any 1959 i ofereix un recorregut pel nucli antic i els voltants de la zona. A banda dels quadres més tradicionals, des del pessebre vivent sempre es guarden alguna sorpresa per fer que cada recorregut sigui diferent a l'anterior, mantenint la il·lusió de la gent que els visita.

Aquest any, el pessebre serà especial pels organitzadors pel record pel Lluís, un dels col·laboradors i membre de la junta que els va deixar a principis de mes. També esperen que el muntage d'enguany faci gaudir els visitants que reben cada any, amb el desig de  recuperar al complert la normalitat

El pessebre vivent es podrà visitar els caps de setmana del 18 i 19 de desembre, el dia de Nadal, Sant Esteve i el cap de setmana dels dies 1 i 2 de gener. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura