Premien el projecte 'La Bisbal Llegeix’ de la Biblioteca Lluïsa Duran

Premien el projecte 'La Bisbal Llegeix’ de la Biblioteca Lluïsa Duran
La Bisbal d'Empordà

Data: 29/09/2022

El projecte de la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d'Empordà ha sigut un dels projectes escollits com a guardonats de la XXII edició del Concurs de projectes d’animació a la lectura María Moliner. Aquest concurs premia als millors projectes d’animació a la lectura realitzats per biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants.

El projecte 'La Bisbal Llegeix', impulsat per la Biblioteca Lluïsa Duran de La Bisbal d'Empordà, és un dels guardonats en la XXII edició del Concurs de projectes d'animació a la lectura María Moliner. 

Aquest concurs, finançat pel Ministerio de Cultura y Deporte, premia als millors projectes d’animació a la lectura, en qualsevol de les llengües oficials, i realitzats per biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants. Està valorat en més de 2.700 euros, que seran destinats a l'adquisició de llibres i publicacions periòdiques. 

Enguany s'hi havien presentat 547 projectes, dels quals finalment han estat reconeguts un total de 370, entre ells, el de l'equipament bisbalenc. 

‘La Bisbal Llegeix’ és un projecte que desgrana tot el camí recorregut durant el 2021 per seguir assentant i consolidant la biblioteca com a referent cultural, sobretot en la promoció lectora, al servei del municipi. La consecució d’aquests objectius s’ha dut a terme gràcies a un pla d’acció, que s’ha traduït en l’ampliació i millora en els serveis oferts, en un treball comunitari profitós i en una programació d’accions i activitats pensades per potenciar la lectura i l’amor pel llibre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura