Surten a la venda les entrades de la processó de Verges

Verges

Data: 09/03/2020

Quan falta només un mes perquè arribi Dijous Sant han sortit a la venda les entrades per veure la Processó de Verges el 9 d'abril. Amb la Dansa de la Mort com a principal reclam, els organitzadors de  la vetllada han posat a disposició del públic prop de 1.500 localitats des d'on es podrà veure la teatralització del judici a Jesucrist. Les entrades anticipades es poden adquirir al web 'laprocesso.cat' a un preu únic de 20 euros fins el 8 d'abril. En cas que quedessin entrades disponibles el dia abans de l'actuació també es podrien adquirir a guixeta. 

La processó seguirà el seu recorregut habitual amb l'inici a la Plaça Major, transformada per l'ocasió en un gran teatre a l'aire lliure. A les 10 de la nit començarà l'actuació amb la representació dels moments més importants del judici del profeta. Un cop acabat l'espectacle s'iniciarà la Processó pels carrers principals de la localitat vergelitana. 

Com a principal reclam hi haurà la Dansa de la Mort, protagonitzada per cinc esquelets que salten al so d'un timbal en forma de creu i amb un seguici de quatre personatges amb torxes il·luminades. Verges es bolcarà com cada any en una de les festes més característiques del municipi empordanès. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura