Les flors que vesteix el cementiri per Tots Sants han anat canviant amb els anys

Visitem la floristeria de la Violeta de Sant Feliu de Guíxols, on podem trobar flor fresca tot l'any i molt més. En aquest petit raconet ben florit de la plaça del Mercat, descobrim quines són les tendències de compra dels clients de la floristeria pel dia de Tots Sants. Les opcions van des de la flor i el ram fresc tradicional, fins a la personalització de jardineres artificials, d'entre altres.

Aquest any, la Violeta explica que estan tenint molt d'èxit les jardineres personalitzades com la que ens ha preparat en directe. Aquest tipus de jardinera es veu molt al cementiri, però la Violeta també té clients que compren aquests decorats per acompanyar el raconet de la casa on descansen les cendres dels difunts. Així i tot, hi ha altres propostes més clàssiques i de flor natural que sempre són les que s'han estilat als cementiris, per la seva durada i bellesa.

Enguany, en aquests dies previs a Tots Sants, la Violeta ha notat una devallada de la venda respecte l'any anterior. A més, les tendències del públic també han canviat: la inflació de preus també s'ha notat a la floristeria i la gent vol rams més petits o que durin més.

Com bé sabem, anar a última hora a comprar és l'opció de la gran majoria de gent. És per això que la jornada de l'1 de novembre de Tots Sants sempre és bona per la caixa d'una floristeria com la de la Violeta, on les vendes comencen des de primera hora del matí.

Així doncs, les tendències de compra de flors per Tots Sants del públic, han canviat. Tot i que la flor fresca sempre és una aposta segura, molta gent ja busca aquell tipus de flors més rendibles en el temps. Amb la intenció de decorar amb la bellesa més gran i durabilitat l'espai dels que ja no són entre nosaltres. Perquè, tot i que la flor no és eterna, el record sí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura