Les Jornades Gastronòmiques de 'La Poma a La Cuina' s'emplacen a l'any que ve

Les Jornades Gastronòmiques de 'La Poma a La Cuina' s'emplacen a l'any que ve
Torroella de Montgrí

Data: 13/11/2020

Fins al 16 d'octubre es van servir una seixantena de menús sobretot a públic de proximitat

Les Jornades de la Poma a la Cuina de Torroella i l'Estartit han quedat definitivament suspeses en vista a l'evolució de la Covid-19.

L'1 d'Octubre va arrancar una campanya que ja és marca de la casa del municipi i que serveix de reclam per atraure visitants quan ha acabat la temporada baixa. Sis restaurants hi participaven amb menús o plats de suggeriments amb poma com a element destacat.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és el de promoure el producte per excel·lència de la zona del Baix Ter, considerat el "petit país de la poma", amb el valor afegit de ser treballat a la cuina dels xefs locals.

Però el 16 d'octubre la campanya va quedar suspesa per les restriccions a la interacció social imposades pel Govern. Ara en vista a la situació sanitària és evident que les jornades no es podran reprendre amb normalitat i per això l'organització ja s'emplaça al 2021.

Abans del tancament de bars i restaurants es van poder servir 60 menús, la majoria a veïns i veïnes de la rodalia de Torroella i l'Estartit i persones que hi tenen segona residència.

Aquesta tardor està essent especialment dramàtica pels esdeveniments bandera de Torroella de Montgrí, ja que la Fira de Sant Andreu, amb més de 600 anys d'història també s'ha hagut de cancel·lar fins l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura