Quasi un miler de persones emplenen el Guíxols Arena en la 7a Festa de la Gent Gran

La regidora d'Envelliment Actiu, Laura Aiguaviva, recorda que es tracta d'una activitat que creix cada any i destaca la feina que es fa des del consistori per tirar-la endavant. Enguany, l'edició del 2024 presumeix de reunir 900 persones en la que és la seva setena convocatòria.

900 persones van emplenar el Guíxols Arena en la setena edició de la Festa de la Gent Gran que organitza l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest ja tradicional acte de la ciutat ganxona, ofereix diferents activitats. Des del gran dinar fins a fotografies de record per a tots els i les assistents. A més, també va haver-hi l'acompanyament de l'Orquestra La Chatta. Una orquestra que és de les més importants del país, i que cada any posa ritme a la vetllada. I, com cada any, també es va repartir un obsequi.

Alguns dels assistents fa anys que participen en la festa i d'altres, s'han estrenat en aquesta edició. Siguin veterans de les darreres edicions o nouvinguts, gairebé tothom s'hi coneixia.

La regidora d'Envelliment Actiu, Laura Aiguaviva, recorda que es tracta d'una activitat que creix cada any i destaca la feina que es fa des del consistori per tirar-la endavant. Així com també de la feina per part dels voluntaris, com ara el grup motard els Pirates o Protecció Civil.

A l'espera d'una nova edició per al pròxim any, tothom tanca l'edició del 2024 amb molt bones sensacions i a l'espera de recollir les seves fotografies de recordatori. S'avisarà a través del web municipal www.guixols.cat 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura