Calonge obre l'estiu amb la Festa Major

Gegants, animació infantil, inflables i concerts nocturns. Aquestes han estat algunes propostes de la Festa Major d'Estiu de Calonge 2023. Els ciutadans han participat i gaudit amb les diferents activitats de la programació que ha buscat que tots els ciutadans poguessin passar-s'ho bé amb la seva festa local.

El so característic de les gralles dels gegants ha estat un dels protagonistes de la Festa Major d'Estiu de Calonge. La 21a Trobada gegantera ha tornat a reunir veïns que els han acompanyat durant la cercavila pels diferents carrers del municipi. Una trobada especial pels geganters, ja que poden compartir amb els calongins i calongines d'una de les tradicions populars que més es gaudeix a Catalunya.

Abans del ball final, els geganters de Calonge han estat acompanyats per les colles de Vilobí, Sant Quirze del Vallès, Pineda de Mar, Palau Solità i Plegamans, Sant Feliu de Llobregat, la colla Gegants de Gràcia de Sabadell i els geganters de Sant Feliu de Guíxols.

La trobada gegantera ha estat una de les activitats destacades dels dies de Festa Major. També han destacat la Perkufarra, els espectacles infantils i el circuit d'inflables. Una sèrie d'activitats que han estat l'alternativa a la tradicional zona de fires amb atraccions, que enguany no s'ha dut a terme.

A la Festa Major també hi ha estat present el "Calonge Poble de llibres", amb dues presentacions a la llibreria Rals i amb el pregó de Màrius Serra, el primer escriptor a participar en el projecte.

Tampoc hi han faltat els concerts als Jardins del Castell i la zona esportiva de grups com l'Orquestra Salvatana, Diamond Stick i els calongins Di-Versiones. La Festa Major d'Estiu obre la programació estiuenca al municipi que es complementa amb el f'Estiu i la Festa Major de Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura