Vi, formatge i tasts gastronòmics a la Fira del Vi Costa Brava

Palafrugell

Data: 11/12/2022

Palafrugell ha tingut gust de vi amb la Fira del Vi Costa Brava. Del 8 al 10 de desembre, l'espai de la Bòbila ha estat la seu dels diferents productes de les vinyes empordaneses i catalanes, a banda dels diferents formatges i els plats dels restaurants del col·lectiu Cuina de l'Empordanet. També s'han organitzat diferents tallers relacionats amb el vi i altres productes de la comarca. La fira és la primera vegada que se celebra a l'hivern, amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme.

Els vins i formatges han omplert de diferents gustos la Bòbila de Palafrugell. La Fira del Vi Costa Brava ha agafat el relleu de les 40 edicions de la Fira Vins i Caves per reinventar el format i oferir, a banda de formatge i vins, altres tasts gastronòmics. L'esdeveniment també ha comptat amb diferents tallers de cuina: tast de vins artesans, tast de vinyes del Baix Empordà i un taller amb l'arròs i el vi de Pals com a productes principals. També hi ha hagut activitats pels més petits, com un taller dels sentits. Tots ells, amb bona afluència de públic.

L'oferta gastronòmica ha canviat cada vespre, amb petits plats de diferents restaurants del col·lectiu Cuina de l'Empordanet. Aquests acompanyaven al centenar de vins de seixanta cellers catalans, molts d'ells de la DO Empordà.

Una oferta que ha agradat als visitants

A banda de canviar el format, la Fira del Vi Costa Brava també ha canviat de dates. L'objectiu és poder atraure visitants tots els mesos de l'any.

L'altra finalitat de la fira és reivindicar el producte vinícola de Catalunya i mostrar les varietats de vi que ofereixen les DO catalanes al públic local i estranger.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura