La biblioteca de Palamós torna a sortir al carrer els mesos de juliol i agost

La biblioteca de Palamós torna a sortir al carrer els mesos de juliol i agost
Palamós

Data: 02/07/2021

Durant aquest mes de juliol i fins a finals d'agost, la biblioteca de Palamós "Lluís Barceló i Bou" desdobla el seu servei sortint al carrer, mitjançant una nova edició de l’activitat de la Biblioplaça, que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l'objectiu de promoure la lectura a l'estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d'aquests equipaments.

D'aquesta manera la biblioteca de Palamós es trasllada cada setmana, i a partir de dilluns vinent dia 5 de juliol, a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d'aquest servei ofereixen, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d'una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. Mitjançant la iniciativa de la Biblioplaça també es fomenta la convivència a partir d'una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h i durant una setmana (excepte els dijous) a cada espai escollit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura