Zoo i Oques Grasses entre els artistes del cartell de l'Ítaca Sant Joan 2022

Baix Empordà

Data: 24/12/2021

El Festival Ítaca Sant Joan ja ha anunciat el seu cartell per l'edició del 2022, i ho fa amb artistes de primer nivell d'àmbit català, estatal i internacional, que pujaran a l'escenari els dies 23, 24 i 25 de juny. La nit de la revetlla l'encapçalarà Zoo, amb la presentació del seu tercer disc, Llepolies, que està tenint una gran acollida entre el públic.

Altres plats forts del festival seran, per exemple, l'actuació d'Oques Grasses, que faran una parada a l'Ítaca en la seva gira 10 anys, que només inclou una desena de concerts a Catalunya. Presentacions de discos com els de la Suu o Roba Estesa també seran presents al festival, i noms d'artistes com la Sra Tomasa o Rigoberta Bandini també seran presents en un cartell que promet unes vetllades plenes de música a l'Estartit. L'única incògnita, de moment, és el cap de cartell que encapçalarà la nit del 25 de juny, però des del festival ja han anunciat que ho avançaran aviat.

A banda dels concerts de l'Estartit, l'Ítaca ja ha anunciat altres actuacions que formaran part de la seva 10a edició, com Buhos o La Fúmiga a L'Escala, o Maria Arnal i Marcel Bagés a Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura