Incertesa en els establiments pirotècnics per la venda de petards

Aquesta revetlla de Sant Joan serà la primera festa popular sense confinament després que aquest diumenge finalitzés l'Estat d'Alarma. 

Els establiments de pirotècnia ho celebren, ja que han viscut amb la incertesa de no saber en quina fase ens trobaríem el dia 23 de juny i per tant sense poder preveure quan d'estoc que necessitaven demanar. En aquests moments ja estan preparats per oferir-nos els seus productes que no poden faltar la nit més curta de l'any.

Els clients més habituals són principalment famílies i colles d'amics. Mentre les famílies tendeixen a comprar productes com: coets, bateries i cebetes; els joves busquen la intensitat comprant els productes que peten més com els eXtrem i els Trons Valencians.

Aquest any es recupera un producte molt estimat pels més menuts: les boles de fum. Fa uns anys van ser retirades de la venda perquè contenien un element tòxic i aquest any ho han pogut solucionar.

Tot i que no s'ha de baixar la guàrdia per perill de rebrot de coronavirus, aquesta revetlla serà una bona oportunitat per celebrar que podem tornar a estar junts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura