Taburete, Joan Dausà i Sílvia Pérez Cruz arrasen a Cap Roig

Palafrugell

Data: 07/08/2023

Júlia Moner 

Aquest cap de setmana els Jardins de Cap Roig han acollit Taburete, Joan Dausà i Sílvia Pérez Cruz, tres artistes amb estils molt diferenciats, però amb un alt potencial.

El tret de sortida d'aquest cap de setmana al Festival de Cap Roig l'ha donat Taburete, que amb la primera cançó ja s'ha posat el públic a la butxaca. El grup, conegut per les seves fusions de pop i rock, ha exhaurit totes les entrades i ha creat un ambient molt festiu amb una selecció dels seus èxits més coneguts, com Sirenas, Mariposas o Belerofon, entre altres. 

El dissabte Joan Dausà ha agafat el relleu i ha presentat Jo Mai Mai, amb motiu del desè aniversari del single. El cantautor català ha ofert un concert molt íntim i ha connectat amb els assistents des del primer instant. Durant l'espectacle, l'artista ha repassat alguns dels èxits que l'han portat a consolidar-se com un dels referents de la música en català, i ha acabat el concert amb el single que dona nom a la gira, seguida de la seva segona part, Judit

Sílvia Pérez Cruz ha sigut l'encarregada de concloure aquest cap de setmana ple de concerts als Jardins de Cap Roig i ho ha fet amb una selecció diversa de cançons. Per una banda, ha interpretat algunes de les seves cançons originals. Però, tot i això, també ha inclòs algunes de les peces més reconegudes del seu extens repertori, que han commogut els assistents. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura