El Pare Noel, els pastorets i els dimonis participen a 'La Màgia del Nadal' de Sant Feliu

Els Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols han acollit aquest cap de setmana la presència de dimonis, pastorets, el nen Jesús i fins i tot, el Pare Noel. El motiu de la trobada ha estat la celebració de la tercera edició de 'La Màgia del Nadal'.

Desenes d'infants han fet cua per entregar al Pare Noel la seva llista de regals. Hi havia nervis per poder parlar amb el rei del Nadal, però després de visitar la cova dels dimonis, l'àmplia majoria dels nens i nenes han sabut esperar el seu torn amb paciència i tranquil·litat.

De fet, és el tercer cop que el Pare Noel avança el seu trasllat del Pol Nord fins a Sant Feliu de Guíxols, amb motiu de l'itinerari 'La Màgia del Nadal'. Ho fa acompanyat d'altres figures icòniques d'aquestes dates.

El recorregut, que ha transcorregut pels Jardins del Monestir, ha aglutinat les tradicions de l'Orient, amb el pessebre i els carters reials; de Catalunya, amb els pastorets i el tió; a més, d'escenes pròpies dels països nòrdics, com els elfs.

Organitzat per l'Associació de Festes Ganxones, l'entrada per accedir al recinte ha presentat un cost de 4 euros. Els beneficis obtinguts, tanmateix, s'han destinat a la Creu Roja.

'La Màgia del Nadal' ha comptat amb la participació de diferents entitats del municipi. S'ha pogut visitar aquest cap de setmana en horari de sis de la tarda a vuit del vespre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura