Més de 100 activitats en la 14a edició del Festival Flors i Violes

Palafrugell

Data: 29/04/2023

Palafrugell ha viscut una nova edició del Festival Flors i Violes. L'esdeveniment ha repartit un centenar d'activitats a 40 indrets de municipi, posant la cultura com a principal protagonista. Una proposta que ha tornat a captar l'atenció del públic que ha omplert tots els racons de la ciutat i ha passejat pels carrers, gaudint de les diferents decoracions.

Arriba l'últim cap de setmana d'abril i Palafrugell celebra el Festival Flors i Violes, que ha omplert els carrers del municipi

Una d'aquestes escoles que hi ha participat ha estat l'Escola Vedruna Prats de la Carrera. Ells han col·laborat amb el Flors i Violes amb dos espais. Per una banda, han volgut reflectir l'exploració de la vida des dels sentits i els alumnes han preparat diferents reptes a partir de materials reutilitzats. D'altra banda, també han volgut reflexionar sobre tot el que envolta el negoci de la roba i el seu futur.

Els mateixos alumnes han estat els guies de la petita exposició, fent reflexionar als visitants sobre la roba que portem.

Una 14a edició del festival que havia començat la nit de divendres amb un espectacle nocturn que va omplir la Plaça de Can Mario

A banda d'exposicions i espectacles nocturns, el Flors i Violes també ha portat música a Palafrugell. Un d'ells ha estat el concert d'Els Superherois a la Plaça Priorat Santa Anna, que ha fet ballar grans i petits.

I és que la varietat de propostes ha fet que veïns i visitants passegessin pels carrers decorats del centre de la vila. Un públic que creu que les activitats culturals són vitals pels pobles i ciutats.

En total han estat 40 espais de Palafrugell els que han format part del Flors i Violes, aconseguint que a cada racó de la ciutat s'hi hagi respirat cultura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura