El Festival Internacional de Música de S'Agaró ja està en dansa

Aquest cap de setmana s'ha aixecat el teló del Festival Internacional de Música de S'Agaró. Un any més, i ja en van 23, es programen a l'església de S'Agaró concerts de música clàssica dins d'un variat programa que té en compte grans intèrprets de l'escena internacional actual amb espectacles que tinguin algun encant per agradar al públic menys acostumat a la música de cambra.

Fa 23 anys que l'Associació Pau Casals organitza aquest Festival Internacional de Música de S'Agaró.

L'església de S'Agaró ofereix una molt bona acústica i un espai amb poc aforament el que fa que aquests concerts siguin exclusius i amb molt d'èxit. Aquest dissabte el primer espectacle era  un concert que a través de diverses melodies proposava un viatge en els records de les més entranyables pel·lícules de la història del cinema. Amb Leonardo Zunica al piano i Stefano Maffizzoni a la flauta l'espectacle va oferir temes de films tan coneguts com 'Romeo i Julieta', 'Ghost', 'Il Pianista' o 'Carmen'. Un programa amb les bandes sonores més famoses de Nino Rota o del compositor d'Oscar Ennio Marricone.
 
Dissabte que ve arriben a S'Agaró els germans Cuenca, que interpretaran una transcripció del Concert d’Aranjuez per a guitarra i piano, i que completaran amb altres obres populars.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura