Pablo López és el primer sold out del Festival Cap Roig

Palafrugell

Data: 16/03/2018

El Festival de Cap Roig penja ja el seu primer sold out esgotant les entrades pel concert que Pablo López oferirà a l'auditori del jardí botànic de Calella de Palafrugell el 19 d'agost. Fa només 2 setmanes que es van posar a la venda les entrades pels espectacles de Cap Roig i López ha arrasat. El malagueny s'atura aquest estiu a la Costa Brava presentant el seu darrer treball 'Camino, fuego y libertad' en una gira que porta el nom de Tour Santa Libertad. També Rosario, una fidel del Festival Cap Roig està a punt d'esgotar les entrades del concert que oferirà el 2 d'agost, tan sols queden una trentena de localitats per sentir els millors temes de l'artista en la gira Noches de Gloria. També s'ha venut molt bé l'espectacle d'Antonio Orozco, queden només unes 40 entrades per gaudir del directe d'aquest amant de la Costa Brava. L'artista que ha gravat 9 àlbums i és dels més premiats de la música espanyola pujarà damunt l'escenari de Cap Roig el 27 de juliol. 

Qui vulgui gaudir dels directes a Cap Roig de Manolo García, Sting, Damien Rice o Els Catarres és millor que no s'encanti ja que tan sols queden unes 300 entrades.

Aquest estiu també actuaran a Cap Roig els internacionals Luís Miguel, James Blunt, Andrea Bocelli, Maná, Juanes, Morat o Joan Baez entre d'altres i artistes del panorma musical espanyol com Sergio Dalma a qui li queden unes 400 entrades pel seu concert del 8 d'agost o Luz Casal, Jarabe de Palo o Macaco.

Pocs dies per descobrir la programació del Festival Porta Ferrada
A finals de mes es donarà a conèixer tot el cartell del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols però ja s'han posat a la venda les entrades per una desena d'avançaments. Els que porten millor ritme de venda d'entrades són els espectacles de Jack Johnson o Pablo Alboran i Txarango, dos espectacles en els que només queden entrades per pista. Pel concert que Joan Manuel Serrat oferirà a l'Espai Port el 6 d'agost queden unes 700 entrades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura