La versió d' "El Gran Showman" de Lupard Films guanya el 9è concurs de Miniremakes

La versió musical d' "El Gran Showman" de Lupard Films va guanyar-se el favor del jurat del Concurs de Miniremakes de l'Associació Arocinema fent-se amb el primer premi de 500 euros, mentre que el miniremake de "The Neon Demon" de Jaume Cusí va fer un segon lloc i va emportar-se 250 euros. 

Ja fa nou anys que l'associació cultural platjarenca organitza aquest original concurs que ha repartit 850 euros en premis entre la vintena de propostes que han reproduït fidelment escenes de pel·lícula, sèries, anuncies o videoclips de diferents gèneres. També s'hi accepten parodies, crossovers o tràilers i títols de crèdit.  

Un any més el públic també hi va dir la seva i en aquest cas el guardó va anar a parar a les mans de Manel Gallart amb el seu miniremake de "Arde Madrid". 

El Premi Llibreria 22 va ser Swiss Army Man de Mireia Belmonte mentre que el Premi Arocinema va ser pel Jurassic Park d'Antonio Gemar.

D'entre la vintena de propostes de qualitat que han concursat aquest any, s'hi troben miniversions de pel·lícules molt taquilleres dels últims anys com "Malditos Bastardos" o "Tres anuncios en las afueras", clàssics com "Psicosis" o "La Mosca" o paròdies d'escenes virals istriòniques com "Maldita Lisiada". 
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura