Sant Feliu il·lumina la ciutat amb el LumLab

Sant Feliu de Guíxols va portar una proposta innovadora durant la Setmana Santa. Des de dijous fins al dilluns de Setmana Santa, 12 indrets de la localitat ganxona van presentar diferents espectacles de llum, il·luminant així la badia de Sant Feliu i altres carrers del centre de la ciutat. La intenció és crear un recorregut perquè tothom pugui gaudir de cada espectacle particular i alhora conèixer millor diferents indrets del municipi, tant a l'interior com a l'exterior.

Alguns d'aquests punts són la platja, la plaça del mercat, el casino de La Constància o el Museu d'Història de la Joguina. Tots ells es podien visitar durant les quatre hores que els llums il·luminaven les façanes dels edificis, creant un espectacle diferent de les propostes més habituals. També va quedar il·luminada la zona del port, gràcies a les diferents embarcacions que van encendre la llum a les 9 del vespre i que es van acostar fins a la platja, donant el tret de sortida a l'espectacle.

Totes aquestes representacions estan fetes per artistes reconeguts en l'àmbit internacional amb un aspecte important per Sant Feliu, ja que la meitat de les obres han estat elaborades per artistes locals.

El LumLab, és una aposta del municipi per reforçar encara més les propostes culturals a la localitat.

Les diferents propostes s'il·luminen de 21 h a 1 h de la nit, encara que les que es duen a terme a espais interiors es poden començar a visitar a partir de les cinc de la tarda. La inauguració va demostrar l'atenció que generava el LumLab, que va aplegar centenars de veïns a la zona del Passeig del mar, esperant el moment de la il·luminació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura