El 3er Festival de Dansa Urbana SÓC de Torroella de Montgrí dobla la participació

El que será la tercera edició del Festival Dansa Urbana SÓC, se celebrarà el pròxim 16 de març a Torroella de Montgrí i doblarà el nombre de companyies amateurs i semiprofessionals participants. El festival manté el seu esperit inicial d’esdevenir una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostrin al públic la creativitat dels seus joves ballarins i ballarines. Alhora, la celebració d’aquest esdeveniment forma part de la línia estratègica de l’Auditori Teatre Espai Ter de fomentar l’exhibició i consum de dansa.

El Festival SÓC de Dansa Urbana i Fusió, que se celebrarà el pròxim 16 de març a Torroella de Montgrí, doblarà en aquesta tercera edició el nombre de companyies amateurs i semiprofessionals participants. En total, hi prendran part vint-i-dues companyies catalanes d’aquest àmbit, consolidant aquest esdeveniment com la principal plataforma catalana d’exhibició dels artistes d'aquesta disciplina.

La programació està dividida en dues sessions i s’iniciarà al matí, a l’espai públic del municipi, amb les actuacions d’una desena de companyies d'arreu del territori que mostraran les seves coreografies. D'entre elles, el Gimnàs el Griu (La Bisbal d'Empordà) , SEEDs CobosMika Company (Palamós) i Scratch (Mont-ras). L’espectacle central del festival tindrà lloc a la tarda, a les 19.30h, a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí.

El festival manté el seu esperit inicial d’esdevenir una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostrin al públic la creativitat dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva proposta artística fora de l’àmbit competitiu. Un nou espai d’exhibició que vol donar suport i visibilitzar el jove talent emergent que no disposa de prous oportunitats per mostrar la qualitat de les seves peces. 

Alhora, la celebració d’aquest esdeveniment forma part de la línia estratègica de l’Auditori Teatre Espai Ter de fomentar l’exhibició i consum de dansa amb la voluntat de promoure aquesta disciplina artística entre tota mena de públics. 

FOTO: XÈNIA GASULL

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura