La FIMAG impulsa la primera Fira de programadors de màgia de Catalunya

 Intervé: Ignasi Molina, director de la FIMAG

Realitzant trucs de màgia com aquests, poden obtenir una oportunitat de ser fitxats per actuar en grans festivals, esdeveniments o equipaments d'arreu de Catalunya. Aquest divendres s'ha celebrat a Torroella de Montgrí la primera Fira de Programadors de Màgia de Catalunya en el marc de la FIMAG

El certamen ha tingut lloc al Museu de la Mediterrània, que ha habitilitat dues sales per acollir els shows en funció de la posada de cadascu. Programadors d'arreu del país hi han assistit per fer un petit tastet dels espectacles que oferien una quinzena de mags. 

És la primera vegada que la FIMAG impulsa una fira de programadors. Des de la organització d'aquesta setena edició consideren que era una fira necessària per fer créixer el sector.

La jornada s'ha allargat tot el dia. A l'hora de dinar, s'ha aturat els espectacles per impulsar una taula rodona amb Laurent Piron, un dels mags més innovadors d'Europa que és precisament l'encarregat de l'espectacle inaugural de la 7a FIMAG d'aquest divendres a la nit. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura