Tornen les Nits de Jazz de Platja d'Aro tots els divendres d'estiu

INTERVENEN: Josep Maria Sauret, director artístic del festival; Josep Amat, regidor de cultura de Castell-Platja d'Aro

Arrenquen un any més les tradicionals Nits de Jazz de Platja d'Aro. Aquest divendres la Masia Bas acull el primer dels deus concerts que faran del municipi platjarenc una autèntica capital del jazz durant tots els divendres d'estiu.

Les Nits de Jazz són una proposta eclèctica que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també per artistes internacionals. Alhora, a partir del jazz s’apropa també als estils musicals que el complementen com el gospel, swing, soul o blues.

Els encarregats d'obrir aquesta 22a edició seran Vivi Latorre Brasil Quartet. El grup, format per la cantant Vivi Latorre, el pianista Josep Maria Merseguer, Toni Pujol al contrabaix i Oriol Roqué a la bateria, oferirà a partir de 2/4 de 9 del vespre un recorregut pels principals compositors de la història de la música brasilera del segle XX.

La resta d'espectacles ja adoptaran a partir del 5 de juliol el seu format habitual a la Platja Gran de Platja d'Aro a les onze de la nit, un clàssic de l'estiu platjarenc que aglutina a milers de persones. Els primers de tocar-hi seran el quartet de la cantant, clarenista i compositora Carola Ortiz.

El Festival Nits de Jazz 2019 forma part de la cinquena edició d’Estereofònics, la marca que aplega, des de l’any 2015, tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d’estiu al municipi, i que enguany ofereix un global de 82 concerts de múltiples gèneres de l’1 de juny al 21 de setembre, majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura