El cartell de la FM Sant Feliu 2024 és de la ganxona Patrícia Trujillo

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja ha presentat la que serà la imatge de la Festa Major d'enguany. La guanyadora del cartell ha estat una il·lustradora i dissenyadora gràfica local, la Patrícia Trujillo, que ha estat seleccionada pràcticament per unanimitat després de ja haver-se presentat en altres edicions del concurs. Enguany s'hi havien presentat onze propostes. 

En les imatges podeu veure el moment exacte en que es va descobrir quin serà el cartell que anunciarà la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols d'aquest 2024. Es tracta de la proposta de la ganxona Patrícia Trujillo. Ella és il·lustradora i dissenyadora gràfica, i per fer aquest cartell s'ha inspirat en elements representatius de la ciutat, com el mar i les seves espècies, però també hi ha detalls de la festa major, com les atraccions de la fira.  

Patricia Trujillo s'havia presentat altres vegades a aquest concurs, i aquesta vegada ha estat la primera que l'ha guanyat. Hi van haver un total d'11 propostes i la de la Patricia va ser la seleccionada. 

Amb el cartell presentat, ara el consistori està acabant de tancar la programació, i és que ja queden poc més de dos mesos per començar a gaudir de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols. Com sempre, tindrà lloc del 31 de juliol fins al 4 d'agost. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura