Un agraït i eufòric Pablo López encén Cap Roig amb un concert vitalista

Agraït i enèrgic, Pablo López va incendiar Cap Roig en un concert vitalista carregat d'emocions.  El músic malagueny no va deixar ningú indiferent en un escenari ple de gom a gom disposat a permetre-li qualsevol llicència.

López va tornar a trepitjar Calella de Palafrugell però aquest cop com artista principal, i l'eufòria el va embriagar des del primer moment deixant transpirar alegria per tots els porus de la pell. Xerraire i divertit no va parar de fer agraiments a tothom qui l'ha catapultat fins a ser una de les veus més escoltades del panorama musical espanyol.  I inclós els va fer pujar damunt l'escenari perquè la gent els aplaudís. Menció especial també al director artístic de Cap Roig Juli Guiu de qui va dir, va ser un dels primers programadors que va confiar en ell.

Assegut al seu piano no va parar de moure's, fer giragonses i 'maltractar' un instrument que va fer servir tant per tocar tecles com de Cajón Flamenco i reclam perquè la gent s'aixequés.  I és que el músic andalús s'ho va passar bé i va transmetre aquesta alegria al públic.

El músic és un dels que ha aixecat més expectació en aquesta edició de Cap Roig fins al punt que li han programat dos concerts, el d'aquest diumenge i el d'aquest dilluns. El primer amb un aforament complet i el segon a punt de penjar el 'sold out'.  Queda pal·lès que el Santa Libertad Tour està aconseguint una màgia i connexió amb l'espectador que només els grans artistes saben fer.

I és que aquest diumenge el pati de Cap Roig estava més ple que mai i Pablo López no tenia cap intenció que ningú marxés d'un indret que va semblar sentir com casa seva.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura