Platja d'Aro celebra el Dia Internacional de la Dansa

Intervé: Anna Dial, organitzadora

El 29 d'abril va ser el Dia Internacional de la Dansa i a Platja d'Aro ja fa deu anys que ho celebren. Aquest diumenge una dotzena de grups van exhibir les seves coreografies a la Plaça Europa davant un nombrós públic i, simplement, van fer allò que més els agrada: ballar. 

La iniciativa va néixer en el seu moment de la mà de l'associació de dansa Azalea. Ara ja fa un parell d'anys que Azalea es va dissoldre, però ni els implicats ni l'Ajuntment de Castell-Platja d'Aro no volien deixar de celebrar aquest dia. Defensen que dansar pot tenir molt significats: fer exercici, expressar-se o donar espectacle. Per tot això, i perquè la dansa és un llenguatge universal, Platja d'Aro havia de seguir apostant per aquesta data. 

La tarda de balls a Platja d'Aro va comptar amb una dotzena de grups tant gironins com barcelonins que defensaven estils diversos com la clàssica o el hip hop. Va ser especialment aplaudida l'actuació d'un grup de discapacitats psíquics que han trobat en la dansa una gran via d'expressió artística. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura