7 espectacles al 5è Concurs de Joves Talents de Dansa Contemporània de Palamós

Intervé: Núria Botellé, regidora de Cultura de Palamós

11 ballarins i ballarines de dansa contemporània van mostrar diumenge el seu talent al 5è Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània emmarcat dins el Festival de tardor Onadance de Palamós.

Casdascun dels integrants dels set espectacles que es van exhibir va preparar una actuació de creació pròpia d'un màxim de 5 minuts per sorprendre el jurat professional que atorga el primer i el segon premi de 500 i 300 euros respectivament o el públic que és qui decideix el tercer classificat a qui s'obsequia amb un menú del Palamós Gastronòmic.

L'Onadance de Palamós es celebra per primera vegada a l'octubre i presenta una programació dilatada en el temps que inclou 13 propostes, inclòs aquest consolidat Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània que vol esdevenir una plataforma per donar suport als talents emergents i a la creació i apropar alhora la dansa de quilòmetre 0 al públic general.

Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer aquest divendres durant l'espectacle "Scrakeja't 2.0" de Cobosmika Company. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura