El 'Flors i Violes' omple de gent Palafrugell durant quatre dies

Palafrugell

Data: 02/05/2018

El festival 'Flors i Violes 2018' de Palafrugell ha superat totes les expectatvives previstes. Després de quatre dies de certamen que s'ha allargat tot el pont de l'1 de maig, s'ha augmentat en nombre de visitants, però sobretot, l consolidació del festival ve de la mà de la implicació de la societat palafrugellenca. Hotelers, associació de comerciants o el mercat municipal han fet que l'edició d'enguany hagi lluït més que mai. 

El 'Flors i Violes' ha obert una cinquantena d'espais públics i privats i ha guarnit el centre de Palafrugell però també dels nuclis de platja de flors així com múltiples activitats que han fet que el municipi estigués ple de gent durant tot el pont. 

'Flors i Violes' serveix des de fa nou anys per donar la benvinguda a la primavera i ho fan ornamentant amb tot tipus d'art floral carrers, places, equipaments públics, però també residències i empreses privades que només es poden visitar durant els dies que s'allarga el certamen. I tot això farcit per una àmplia programació amb més de 200 propostes programades que han anat des de la música passant pel teatre, la màgia, el circ o la gastronomia, per tal que tothom hi trobés el seu espai.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura