L'Espai Ter estrena Perfectes desconeguts interpretada pel Drac de la Bisbal

Torroella de Montgrí

Data: 12/01/2024

Aquest mes de gener encara podeu trobar una activitat a l'Espai Ter i és amb motiu del 50è aniversari de la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca. Es tracta de l'obra de teatre còmica "Perfectes desconeguts" que interpreta el Grup de teatre Drac de la Bisbal. L'Espai Ter vol donar suport al teatre amateur, i per això acull l'estrena mundial d'aquesta comèdia. Ens ho recomana en Antoni Roviras, director de l'Auditori Teatre Espai Ter a Torroella de Montgrí.

Queden pocs dies perquè s'estreni una de les comèdies més hilarants de la temporada a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. Un grup d'amics de tota la vida es troba per sopar. I un d'ells proposa un joc aparentment innocent: mentre duri el sopar que es disposen a fer, missatges, whatsapps, trucades...tot el que arribi als seus dispositius mòbils s'ha d'escoltar i llegir en veu alta. El joc, suggerit en una nit d'eclipsi de lluna, trastocarà una trobada de parelles i amics aparentment units i sincers. Les caretes cauran i sobre la taula només se serviran veritats incòmodes, secrets inconfessables i, per postres, falsedat i decepció. És la sinopsi de "Perfectes desconeguts", una obra de teatre còmica interpretada pel grup teatre amateur Drac de la Bisbal. Una estrena mundial que forma part de les activitats organitzades en col·laboració de la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca que enguany celebra el 50è aniversari.

L'obra és una adaptació de la pel·lícula de comèdia espanyola de l'any 2017 dirigida per Álex de la Iglesi, adaptació de la pel·lícula italiana 'Perfetti sconosciuti' de Paolo Genovese. La interpretació pel grup bisbalenc es podrà veure el divendres 19 de gener a partir de dos quarts de nou del vespre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura