Vulpellac es converteix en l'escenari del Fantasticat

Forallac

Data: 19/05/2023

Vulpellac es converteix en l'escenari del Fantasticat, un esdeveniment que pretén mostrar les criatures màgiques de Catalunya a través de l'Home del Sac, el Papu, la Nyítols o la Tinyosa, que han creat un ampli ventall d'artistes visuals i formaran part d'un recorregut interactiu.

La nit de les criatures fantàstiques de Catalunya ja és aquí, concretament el pròxim dissabte 3 de juny a Vulpellac, a on a partir de les 21:30 h del vespre, el poble viurà una experiència interactiva a tall d'exposició itinerant.

Es tracta de Fantasticat, un projecte que vol divulgar les criatures fantàstiques del país d'una manera engrescadora i innovadora per tal que continuïn formant part de l'imaginari col·lectiu.

El Fantasticat neix inspirat en El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya, que recull l'imaginari nostrat de temps ancestrals i és ideal per obrir la porta als éssers fantàstics del país i a la recreació d'un bestiari de l'antiguitat.

Organitzat per BRAVA!, algunes de les criatures que emergiran en un recorregut immersiu a places i carrers de Vulpellac i seran escenificades de la mà de diversos artistes visuals, són l'Home dels Nassos, el Papu, l'Home del Sac, la Tinyosa, el Simanyot, la Dona d'Aigua, la Fumera, el Pericot o els Nyítols.

Així, mitjançant la tecnologia aplicada, cada artista ha treballat en una criatura que faran que el recorregut esdevingui una experiència inoblidable per al públic assistent de totes les edats.

El Fantasticat també convida a imaginar criatures noves i aportar idees, apadrinar les criatures ja creades per una entitat col·laboradora en el seu desenvolupament sostenible i anar girant pel territori per tal d'anar expandint la màgia de l'esdeveniment.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura