Els amants de l'art gaudeixen de la 40a Fira del Dibuix

La tradicional Fira del Dibuix de Sant Feliu de Guíxols ha arribat enguany a la seva 40a edició, on els visitants han pogut admirar i adquirir obres de diversos artistes amb estils i temàtiques molt variades. Aquesta ha estat la primera de les tres fires que el municipi celebra durant el mes de setembre, on pròximament tindrà lloc la 4a Fira del rellotge al Passeig del Mar i la 24a Fira Mercadisc a La Rambla.

Un any més els amants de l'art han gaudit de la tradicional Fira del Dibuix de Sant Feliu de Guíxols, els quals han pogut admirar l'exposició de diverses obres d'artistes locals i internacionals, i que aquests aprofiten l'esdeveniment per mostrar i fer promoció de les seves obres.

A la fira es poden trobar obres pictòriques d'estils i temàtiques molt variades, entre les quals destaquen representacions d'escenes naturals i paisatgístiques, però també retrats i figuratives.

També es dona el cas d'artistes que col·laboren de forma col·lectiva amb associacions com la Galería d'Art Mestral, amb l'objectiu d'unir forces per tal de fomentar l'art i la diversitat cultural a casa nostra.

Es tracta d'una fira pràcticament consolidada amb la que ha estat la 40a edició i que des de l'any passat se celebra al Passeig del Mar.

Aquesta ha estat la primera de les fires que el municipi celebra durant el mes de setembre. El pròxim dissabte 9, tindrà lloc la 4a Fira del rellotge al Passeig del Mar i l'endemà, diumenge 10, prendrà relleu la 24a Fira Mercadisc a La Rambla.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura