Miguel Poveda torna a fer tremolar el Porta Ferrada

Miguel Poveda, cantaor català nascut a Badalona, va tornar a fer tremolar el Festival Porta Ferrada amb el seu art flamenc a ritme de 'palmas', piano i percussió. 

Poveda va presentar al Festival l'espectacle En Concierto, un viatge per l'univers del cantaor que posa al descobert el seu amor incondicional pel cante flamenco, la poesia i la cançó andalusa. Durant el concert es va mostrar molt proper i entregadíssim amb el seu públic, tenint en compte les seves peticions i explicant tot d'anècdotes personals. De fet, entre les cadires organitzades de manera que es compleixin les mesures de distància i seguretat, l'acompanyaven bona part de la seva família i de companys amb qui havia compartit moments en la seva carrera musical, a qui els va dedicar gran part dels temes.

L'espectacle, amb una duració de més de dues hores, es va dividir en dues parts molt diferenciades. Va iniciar-se amb el cantaor acompanyat de percussionista, guitarra i pianista, a ritmes de boleros i bulerías. La segona meitat del va assolir el punt més àlgid de flamenc i per acomiadar-se ho va fer amb una cançó en català.

L'artista, que porta tres dècades dalt dels escenaris i compta amb una obra discogràfica que inclou, ja, catorze referències i distincions com les del Premio Nacional de Música, el Premi Nacional de Cultura i el Premio de la Cátedra de Flamencología de Jerez, va convertir el Guíxols Arena en una experiència única d'amor a l'art i d'emoció amb el seu carisma, compromís social i passió dalt l'escenari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura