42 editorials participen en la 5a Fira Indilletres

La Fira Indilletres ha omplert de llibres el Pavelló Firal de la Bisbal d'Empordà. 42 editorials dels Països Catalans han participat en la cinquena edició de l'esdeveniment que, a banda de les parades, també ha comptat amb xerrades, debats i presentacions de llibres.  La programació d'aquest any demostra que la fira continua creixent i manté la presència altres espais de la ciutat com el Teatre Mundial i la biblioteca Lluïsa Duran.

La Bisbal d'Empordà ha viscut la cinquena edició de la fira Indilletres. L'esdeveniment ha organitzat una quarantena d'activitats on han destacat presentacions de llibres, debats i xerrades no només vinculades a la literatura, sinó al paper que juga la llengua, entorn la construcció del país. Un paper de les editorials que és important tant per la producció literària en català, com per mantenir viva la llengua en el nostre dia a dia.

Aquest 2022, la fira Indilletres ha comptat amb 3 llibreries, 15 biblioteques i 42 editorials que publiquen en català. Una oferta que permet que la fira sigui un espai on tothom pot trobar el llibre que busca i conèixer les publicacions que es fan més enllà de Catalunya.

A banda del Pavelló Firal, que ha estat la seu principal de les diferents parades, la biblioteca Lluïsa Duran ha acollit 24 presentacions de llibres. Un altre espai de la Indilletres ha estat el Teatre Mundial, amb la representació de l'obra Acorar.

Una programació que, una vegada més, ha girat al voltant dels llibres i la importància que tenen per la societat

Un dels elements a destacar de l'Indilletres és el Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària. Enguany, el guanyador ha estat el periodista Joan Burdeus, pel seu article Els Consols d'Houellebecq publicat al mitjà digital Núvol. També hi ha hagut un homenatge a Vicenç Pagès Jordà, que havia col·laborat amb la fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura