Creen quatre lots de Nadal amb productes del Baix Empordà

INTERVENEN: Anna Pijoan, Mas Casas Cruïlles // Glòria Juanals, Can Juanals // Xavier Dilmé, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal
 

El Consell Comarcal del Baix Empordà i productors de la comarca s'han unit per treure al mercat lots de Nadal de productes de proximitat. L'objectiu principal: incentivar la venda de productes KM-0.


Foie, iogurts d'ovella, embotits, herbes aromàtiques, infusions, melmelades o verdures. Aquests són alguns dels productes de KM-0 que es poden trobar als nous lots de Nadal creats conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Empordà i set productors agroalimentaris de diferents sectors de la comarca.

Amb el que ofereixen els set productors s'han creat quatre lots amb diferents preus i un ampli ventall de productes que esperen omplir les taules dels àpats nadalencs dels baixos empordanesos.

La iniciativa, que forma part del Projecte Impuls, té com a finalitat incentivar la venda de productes de proximitat, així com la dinamització i consolidació d'empreses agroalimentàries.

Els punts de venda per cobrir la distribució a tota la comarca són la Carnisseria Seli de Torroella de Montgrí, l'Obrador del Mas Casas Cruïlles i Can Juanals de Castell-Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura