La 3ª revetlla de Sant Jordi a Santa Cristina fa viatjar al segle XIX

Santa Cristina d'Aro

Data: 14/04/2019

INTERVÉ: Isabel Pernal, directora biblioteca de Santa Cristina d'Aro 

Més d’un centenar de persones van gaudir dissabte a l'Espai Ridaura de la tercera revetlla de Sant Jordi de Santa Cristina d’Aro. La revetlla de Sant Jordi ofereix una combinació del gènere epistolar, amb la lectura dramatitzada de cartes, i música en directe per part de l’escola de música del municipi.

En aquesta edició, les cartes provenien totes elles de les escriptores Jane  Austen, Charlotte Brontë i George Sand i dels escriptors Lord Byron, Gustave Flaubert i Oscar Wilde. La presentació de la revetlla, sota el lema 'Escriure: necessitat o plaer', va anar a càrrec de Mª Àngels Cabré, escriptora i directora de l’Observatori Cultural de Gènere. 

L’esdeveniment, organitzat a través de la Biblioteca Municipal Baldiri Reixac, l’Escola Municipal de Música, l’Espai Ridaura i Òmnium, es va concretar en explicar quasi al llarg de dues hores la vida dels diversos escriptors, tots ells del segle XIX, intercalada amb lectures dramatitzades de les seves epístoles.

 Es va començar per Jane Austen i es va acabar per Oscar Wilde. Entremig de la dramatització, van actuar alumnes i professors de l’Escola de Música, interpretant peces d'autors com Grieg, Txaikovski, von Vecsey o Chopin. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura