CARNAVAL 2023: Consulta la programació de la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 31/01/2023

El carnaval a la Bisbal d'Empordà se celebrarà del 12 al 25 de febrer. L'acte principal serà dissabte 25 al migdia amb la gran jornada carnavalesca que començarà amb un vermut musical i seguidament arrencarà la gran Rua de Carnaval a les 4 de la tarda, que enguany comptarà amb la participació d'un màxim de 25 colles d'arreu de la comarca del Baix Empordà. Les inscripcions segueixen obertes fins al 3 de febrer.

El carnaval a la Bisbal d'Empordà arrencarà enguany el diumenge 12 de febrer amb la presentació de la Reina del Carnaval al migdia.

La celebració carnavalesca continuarà el dimecres 15 amb el Carnestoltes Escolar, en què cada escola farà el seu recorregut a la seva zona, en petit format i de manera simultània, durant el matí.

Seguidament, el dissabte 18, tindrà lloc el Carnestoltes Popular, organitzat per l'Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres (AEIG), a les 5 de la tarda a la plaça del Castell i es dinamitzarà amb una actuació d'animació infantil i xocolatada.

El divendres 24, es farà la vigília de la gran jornada carnavalesca, i coincidint amb el mercat municipal, es farà visita de la Reina de Carnaval a equipaments i comerços del municipi amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d'Empordà.

L'endemà, dissabte 25 es farà la gran jornada carnavalesca, la qual arrencarà amb un vermut musical al migdia. Seguidament, arrencarà la gran Rua de Carnaval a les 4 de la tarda al Terracotta Museu, encarrilarà al carrer 6 d'octubre de 1869, l'avinguda les Voltes i finalment al carrer de l'Aigüeta, on tindrà lloc l'entrega de premis.

Enguany la rua comptarà amb la participació d'un màxim de 25 colles d'arreu de la comarca del Baix Empordà. Les inscripcions segueixen obertes fins al 3 de febrer.

La jornada culminarà al Pavelló Firal a les 11 de la nit, on el col·lectiu bisbalenc Els Voltors organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format pels grups La Fúmiga, l'Orquestra Di-Versiones i DJ Evelyn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura