Tegust i el Patronat de Turisme creen una infusió amb gust a la Costa Brava

INTERVENEN: Joan Sais, director de TeGust; i Pep Macarós, cap de producció

És fàcil descriure la Costa Brava amb imatges, amb el so i l'olor del mar, i fins i tot amb la textura de la sorra de la platja, però i pel que fa al gust fins ara era més complicat.  Una empresa baix empordanesa com és Tegust conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava- Girona han creat un assortit d'infusions inspirats en la gent de mar i el seu amor per la costa. 

Aquesta nova gamma d’infusions ecològiquess’incorporen a l’oferta de turisme de salut i benestar al territori gironí. Aquesta classe de turisme és estratègic a la destinació i permet, entre altres coses, un canvi de mercat i la desestacionalització del turisme. Actualment hi ha 34 empreses gironines que aposten per aquest tipus de turisme, entre les quals s’inclou, per exemple, banys de bosc, classes de ioga i mindfullness, tallers de cuina saludable i escapades de turisme termal.

La nova gamma d’infusions d’aquesta empresa amb seu a la Bisbal és la Costa Brava Essence, que pretenen homenatjar el territori i que s’han elaborat amb plantes i aromes resultat d’una feina de molts de mesos.

 La nova infusió ja es troba al mercat i està feta a base de plantes aromàtiques conreades i collides pels productors de proximitat. Marialluïsa, algues i anís verd han estat els ingredients principals per aconseguir aquesta essència, acompanyats de til·la, tarongina, romaní, lavanda i pell de llimona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura