L’Ajuntament de la Bisbal dona suport logístic al primer Festival Coordenades

L’Ajuntament de la Bisbal dona suport logístic al primer Festival Coordenades
La Bisbal d'Empordà

Data: 12/06/2018

Espais per aparcament, la cessió d’un escenari, instal·lació punts de llum, servei d’ambulància, feina de la brigada municipal, impressió de cartells l i la col·laboració de la policia Municipal. En aquests aspectes logístics, l'ajuntament de la Bisbal d'Empordà col·labora amb el Festival Coordenades, que tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a l’antic camp de futbol de la Bisbal. 

I és que la iniciativa empresarial, sorgida de la mà de la societat bisbalenca 4atrevents, serà un muntatge de gran envergadura que oferirà fins a 12 hores de música i que està preparat per una assistència de 10.000 espectadors. I és que el muntatge també inclourà part del passeig Marimon Asprer.

La zona de concerts estarà formada per 2 escenaris, 4.400m2 asfaltats i 1.100m d’espais verds i sorra, i 3 barres 360ª. El Coordenades també inclourà una zona gastronòmica amb una àmplia oferta i un espai infantil.

Els artistes Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Ítaca Band encapçalen el cartell. Estaran acompanyats pels locals Medusa Box, el cantautor Pau Blanc, SUU, el DJ Kharloss Selektah o la cloenda amb el DJ Carles Pérez. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura